5.klasse på legekursus

Elever fra Ålholm Skole er blevet uddannet til legepatrulje, som skal sætte gang i legen for de yngre elever i frikvartererne. Ålholm Skole er nemlig med i det populære projekt Legepatruljen. Det skal være slut med at sidde inde og lumre, når klokken ringer til frikvarter på Ålholm Skole i Valby. Skolen er med i projektet Legepatruljen, der skal sætte mere fut i frikvartererne ved at sætte sjove lege i gang. Alt for mange børn får ikke motion nok. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn og unge er fysisk aktive mindst en time sammenlagt hver dag. Ved at fremme legen i frikvartererne øger vi elevernes fysiske aktivitetsniveau, og det giver positive udsving på den fysiske såvel som den mentale sundhed.

Festen for gamle elever er aflyst i år

Hvert år samles gamle elever fra Ålholm Skoles mange tidligere år den første mandag i marts. Der snakkes og hygges, og man genopfrisker gamle minder og nye aftaler laves. Det er altid meget hyggeligt, og der er en dejlig stemning. Elever kan møde deres gamle lærere, og sludre med gamle klassekammerater og elever fra andre årgange. Men sådan bliver det ikke i år.

På grund af at skolen skal renoveres, må vi desværre aflyse dette års arrangement,

Vi håber, at alle vil komme i 2018 og se hvordan, den flotte "nye" skole ser ud. Vi glæder os til at se jer.

En challenge på mellemtrinnet!

Mellemtrinnet på Ålholm Skole har haft fokus på de sociale medier og generel adfærd på nettet. Det blev gjort ved en hel dags arbejde med diskussioner på tværs af klassetrin og dilemmaer, som blev diskuteret til bunds. Alle kendte godt medierne, men alle var måske ikke klar over de konsekvenser et "like" eller "dislike" kunne have. Hvad var smart og hvad var ikke smart at lægge op, og hvilke ting skulle man være opmærksom på, når det drejede sig om digital adfærd. Det hele mundede ud i en kæmpe fælles mannequin-challenge for hele mellemtrinnet,  - 130 børn plus voksne.

Se den HER

Blandede billeder fra skoleåret