Fuld fart på Skolernes Motionsdag

Skolernes motionsdag blev som altid afholdt dagen før efterårsferien. Indskolingen lavede en mase aktiviteter og lege, og de løb og løb rundt om Valbyholm. De var virkeligt seje. Mellemtrinnet lavede en stikboldturnering og så sluttede de af med et meget farverigt "colourrun". Det gjorde det alle rigtigt godt og blev både gule, røde og blå.

Se billeder HER

 

Salaam på besøg

I begyndelsen af november havde vi besøg af en fantastisk oplægsholder fra Salaam.dk, der fortalte udskolingen sin historie om at være kommet til Danmark som som flygtning, da han var lille. Vi hørte om stjernehimler i ørkenen, hvor misiler regnede ned som stjerneskud, chokket over julemanden i asylcentret og hvordan hans lærer, Lars, gav ham et holdepunkt, da det var allersværest. Det var en gribende, sjov og vedkommende oplevelse for hele udskolingen, og vi tog meget med os, da oplægget var slut.

Ålholm Skole under vand

Nej, Ålholm Skole er ikke oversvømmet, men der er alligevel en fornemmelse af at være under vand, når man kommer ud i aulaen. Mange klasser fra indskolingen og mellemtrinnet har arbejdet med temaet havet, jorden og himlen, hvilket har gjort at stueetagen er under vandet med en kæmpe hval, gopler og kuglefisk, mellemetagen er blevet strand og den øverste etage er blevet udsmykket med fugle planeter og en kæmpe sol til at oplyse det hele. Det ser virkeligt godt ud.

Se billeder HER

Nyhedsindslag fra 1. skoledag

Se en lille introduktion til Ålholm Skole