6.klasserne var på besøg på Garderhøjfortet

6.a var på tur til Garderhøjfortet.
Her legede de soldat for en dag. Og det var ikke for dovne sjæle. De bar tunge sandsække, lavede gule ærter, løb runder om fortet, pakkede soldatertasker og skrev breve hjem med ægte blæk. Og så lærte de også at kede sig! For det gjorde man nemlig som soldat, mens man ventede på fjenden.
De var også oppe i kanontårnet og bar misiler på 30 kilo. Dejlig dag.

Fastholdelsesarrangement for kommende børn.

Tirsdag d. 7.10 kl. 17.00-18.30 havde vi arranment på skolen for de kommende skolebørn og deres forældre. Vi serverede et lille måltid mad, hvorefter Michael Olesen holdt et oplæg om skolen. Der var rundvisning, og man kunne stille spørgsmål til de lærere, pædagoger og ledere der var til stede fra skolen og de tilhørende fritidshjem. Det var en dejlig aften med mange glade børn. Tak til alle jer, der kom. Vi glæder os til at se jer til det næste arrangement. Se billeder fra aftenen her.

Skolernes Motionsdag 2014

Fredag d.10.10 var der motionsdag i hele landet.

Vi var også med til at holde fast i traditionen. Hele indskolingen og mellemtrinnet omdannede skolen til et sydenden inferno af aktivitet og idræt og leg. der var høvdingebold i aulaen, so-i-hul på græsset, staffetter i gårdene og meget meget mere. Udskolingen, der gerne vil ud af huset holdt motionsdagen om torsdagen, hvor de tog i Hareskoven og lavede stjerneløb og forhindringsbane i skoven. Begge dage var fantastiske med glade og aktive børn. Se billederne i fotoalbummet.

Billeder fra Pigernes anden kamp 2014

Billeder fra Markedsdagen 2014

Michael Olesen den 28-08-2014
     ”Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.
    Michael Olesen den 27-08-2014
    Meddelelse til skolens naboer om byggeri:

Dertil - og ikke længere

Så tæt - og dog så langt fra. Det kunne også være overskriften. Pigerne røg ud i straffesparkskonkurrence mod Lykkebo Skole, og der måtte vi bøje os.

Nyhed billede
3. kamp blev endestationen for Ålholm Skoles pigehold i denne omgang. Trods flot fight, strid vind og højt humør, måtte vi acceptere at dette var endestationen for os. Pigerne sled og slæbte i silende regn og strid blæst, og de kan være stolte af deres indsats. Det er et ungt hold, der har mange gode år endnu på skolen, og det vækker forhåbninger for næste år. Man slipper ikke uden om at bemærke, at Sanaz er en formidabel spiller. Social og god indpisker for sit hold, skaber godt humør og går altid forrest. Blev fortjent kåret som banens bedste spiller. Det bliver spændende næste år