Skolernes Motionsdag 2014

Fredag d.10.10 var der motionsdag i hele landet.

Vi var også med til at holde fast i traditionen. Hele indskolingen og mellemtrinnet omdannede skolen til et sydenden inferno af aktivitet og idræt og leg. der var høvdingebold i aulaen, so-i-hul på græsset, staffetter i gårdene og meget meget mere. Udskolingen, der gerne vil ud af huset holdt motionsdagen om torsdagen, hvor de tog i Hareskoven og lavede stjerneløb og forhindringsbane i skoven. Begge dage var fantastiske med glade og aktive børn. Se billederne i fotoalbummet.

6.klasserne var på besøg på Garderhøjfortet

6.a var på tur til Garderhøjfortet.
Her legede de soldat for en dag. Og det var ikke for dovne sjæle. De bar tunge sandsække, lavede gule ærter, løb runder om fortet, pakkede soldatertasker og skrev breve hjem med ægte blæk. Og så lærte de også at kede sig! For det gjorde man nemlig som soldat, mens man ventede på fjenden.
De var også oppe i kanontårnet og bar misiler på 30 kilo. Dejlig dag.

Morgensamling på Ålholm

Endnu en morgensamling med optræden fra forskellige elever. Der var alt fra sang og dans til kopperytmer.

Det dejlige ved denne samling, - som ved alle de andre -  er resten af skolens interesse og begejstring for de forskellige optrædener. Det er dejligt at opleve de store elever bakke op om de små elever gang på gang. Det giver en dejlig stemning på skolen.

Michael Olesen den 11-11-2014
    Mange af jer forældre vil høre fra jeres børn, at de har mange vikartimer.

Læs vores orientering her:
    Michael Olesen den 28-08-2014
     ”Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.
    Michael Olesen den 27-08-2014
    Meddelelse til skolens naboer om byggeri:

Se en lille introduktion til Ålholm Skole