Tak til Jeppe og Nick

5.12 var Robotboys på besøg og dansede for 5.-9.klasse på Ålholm Skole. Og hvilket show!

Begejstringen var stor, da Jeppe Thybo (tidligere elev på Ålholm) og Nick Johnson gav en forsmag på deres kommende forestilling på Aveny T, der løber af stablen fra den 30. januar 2015.

For dem der gerne vil se mere dans, er der yderligere information om drengene og deres show på linket nedenunder.

KLIK HER for info om show, drengene og billetter

Rigtig god jul

Fredag d. 19.12 var der juleafslutning på Ålholm Skole. En af de faste traditioner på skolen er, at TRUT kommer og spiller. Det gjorde de også i år. Og der var både sorg og glæde. Orkestrets tidligere dirigent blev mindet med 1 minuts stilhed på skolen. Derefter blev julen fejret, som den plejer med både underholdning og fællessang.

Rigtig god jul til alle. Vi ses d. 5.januar kl.09.00

Juleklippedag og fødselsdag på Ålholm Skole

Lørdag d. 29. november var der juleklippedag på Ålholm Skole. Det var en dejlig dag med en masse børn og forældre og bedsteforældre, der alle bidrog med at pynte skolen op til jul og skabe en rigtig dejlig stemning. Dagen begyndte med et fantastisk smukt Luciaoptog, og derefter var der hygge i klasserne. Lærerbandet underholdte og peppede juledansen gevaldigt op. Denne gang var det en særlig dag, da skolen fejrede sin 80-års fødselsdag med en kæmpe kagemand. Så ud over julesangene, blev der også sunget fødselsdagssang for skolen.

Klik HER for at se billeder fra dagen.

Anne Bouet den 19-12-2014
    Referat af møde i Skolebestyrelsen den 15/12-2014 er nu oploadet.
    Glædelig jul og godt nytår
    Jens Rødgaard den 27-11-2014
    Alle elever i Københavns kommune har fået stillet Office 365 til rådighed. Klik på medfølgende link, for at læse vejledningen.

Michael Olesen den 27-08-2014
    Meddelelse til skolens naboer om byggeri:

Se en lille introduktion til Ålholm Skole