6.klasserne var på besøg på Garderhøjfortet

6.a var på tur til Garderhøjfortet.
Her legede de soldat for en dag. Og det var ikke for dovne sjæle. De bar tunge sandsække, lavede gule ærter, løb runder om fortet, pakkede soldatertasker og skrev breve hjem med ægte blæk. Og så lærte de også at kede sig! For det gjorde man nemlig som soldat, mens man ventede på fjenden.
De var også oppe i kanontårnet og bar misiler på 30 kilo. Dejlig dag.

Nye elever til Ålholm Skole

Så kom de nye 0.klassers første skoledag.

Det var dejligt at se så mange nye elever på skolen. 3 0.klasser blev det til i år. Vi havde en dejlig dag og vi ønsker alle elever og deres familie hjerteligt velkommen.

Se en lille video fra dagen ved at klikke på linket HER!

Massevis af sommerhilsner fra hele verden!

Så er ferien ved at være forbi, og rigtig mange elever (og enkelte lærere) har sendt flotte postkort fra store dele af verden til deres klassekammerater og skolen fra deres ferier. Vi håber, at I alle har nydt ferien rigtig meget.

Vi glæder os til at se alle eleverne, og til et nyt og spændende skoleår.

Billeder fra Pigernes første kamp 2014

Billeder fra Markedsdagen 2014

Pigerne vandt deres første kamp.

Nyhed billede
Onsdag spillede vi vores første kamp i Ekstra Bladets fodboldturnering. Det var en dejlig oplevelse. Med masser af nye spillere på holdet som Freja og Isha fra 6.klasse og Hannah fra 8.klasse var det spændende at se, hvad det kunne blive til. Men de sled og slæbte og spillede alle en flot kamp. Kampens store spiller var Amanda fra 5.klasse, der, trods hun kun er 10 år, blev kampens spiller. Signe fra 3.klasse overraskede alle og spillede lige op med de store tøser og endte oven i købet som målscorer. Super flot fight af alle pigerne på holdet!!!!