Kunstig intelligens?

I den sidste tid har 2.b arbejdet med robotter i billedkunst. Det er der kommet meget forskelligt ud af. Men fælles for dem alle er, at det er blevet til nogle fantastiske små maskiner. Og selvom de måske ikke er funktionelle, så ser de i hvert fald rigtig flotte ud. Alle robotterne kan ses i montren i aulaen.

Så er det ferietid

- og med ferietid, er det jo også tid til at læse en god bog.

Igen i år gennemfører Valby og Vigerslev Biblioteker læsekampagnen Sommerbogen, hvor børn læser og anmelder bøger for at holde læsetræningen ved lige hen over sommeren. Når børnene har skrevet deres tre første anmeldelser, får de en bogpræmie af biblioteket. Samtidig deltager de i en landsdækkende konkurrence om fede præmier, bl.a. et besøg af Jacob Riising fra DR til den skoleklasse, der samlet har anmeldt flest bøger.

Link til info om Sommerbogen HER

Link til gode bøger for indskoling HER

Link til gode bøger for udskoling HER

Så var det den sidste skoledag for 9.klasserne –

altså den sidste almindelige, for der er jo lige nogle prøver, som de skal igennem. Og hvilken fantastisk dag. Den begyndte med morgenmad for eleverne og deres lærere, efterfulgt af underholdning i aulaen. 9.klasserne sang, dansede og parodierede deres lærere med skræmmende præcision. Det var virkelig morsomt og alt sammen hold i rigtig god tone, så der var en varm og kærlig stemning. Så var der en lille fodboldkamp mod lærerene, som lærerne tabte. Til sidst var der den obligatoriske karameludkastning, som gik rigtig godt. Det var dejligt med en dag, hvor det gjaldt om at more sig og afslutte ordentligt. Nu ønsker vi dem al mulig held og lykke til de sidste prøver

Se en lille introduktion til Ålholm Skole