Grease på Ålholm

Så er det igen tid til skolens årlige musical og skolen ligner derfor ikke rigtigt sig selv. Der er et kongeligt svineri i aulaen, hvor kulisserne bliver til. Det er en del af projektet, som er hele skolens projekt. På denne måde kan alle følge med i, hvordan det hele skrider fremad. Og der er ingen der piller ved sagerne. Alle de store ved, hvilket kæmpe arbejde, der ligger bag, for de har prøvet det, og de små er nysgerrige og følger spændt med.

I år er det Grease, der skal sættes op, og skolen genlyder af rockmusik og tonerne af Greased Lightning, Summernights m.m. flyder ud i aulaen. I øvelokalerne slides med sange og replikker, så vi kan blive klar til den 10. og 11. februar, hvor stykket fremvises. Hvis I ønsker billetter til forestillingen, kan I kontakte skolens kontor.

Guld til EAT i København

Skolemaden i København er nu 90-100 procent økologisk. Derfor modtog Eat-køkkenet på Københavns Rådhus det økologiske guldmærke fra Økologisk Landsforening. Fra Ålholm Skole var det skolens EAT-medarbejder, René, der var inde for at modtage prisen. Samtlige Eat-boder på skolerne er også blevet hædret med det økologiske spisemærke i guld.

Børne - og ungdomsborgmester i København er glad for, at den økologiske omstilling er lykkedes. "Stort tillykke til Eat-køkkenet og alle medarbejderne i skoleboderne. Jeg ved, at de har arbejdet hårdt og dedikeret for at kunne tilbyde vores skoleelever et sundt og nærende frokost baseret på ren økologi. Guld i økologi - det er stort", lyder det fra borgmesteren.

Nissejagt på Ålholm

Michael Olesen tog alle de kommende skolebørn på Ålholm Skole på jagt efter nissen.

Hvert år byder Ålholm Skole de kommende skolebørn i området indenfor dørene til en række forskellige arrangementer. Et af disse arrangementer er en aften med risengrød og en søgen efter skolens egen nisse, der igen i år havde stjålet alle børnenes pebernødder.Jagten endte på loftet, hvor nissen blev fundet, og pebernødderne blev frigivet mod at nissen fik en stor skål risengrød. Rigtig mange børn og forældre var dukket op, og det var dejligt. Det skabte en rigtig god stemning. Aftenen blev sluttet af med en julesang og et ønske om en rigtig god jul.

Se billeder fra arrangementet HER

Blandede billeder fra skoleåret