Bølle Bob på Ålholm

Narrestreger på Ålholm skole - og så var det slet ikke Bølle Bob, der gjorde det.

Torsdag d. 26 satte Ålholm Skoles Fritidshjem og Klub Bølle Bob op i aulaen på skolen for forældrene. I mange dage efter skole havde de slidt med at øve sang og dans, og det blev en fantastisk oplevelse. Så god, at man valgte at sætte den op for alle skolens elever fredagen efter. Derfor var en stor del af skolen samlet i aulaen for at følge Bølle Bob, Lise Mette, Valde, Blom, Sally og alle de andre. Og det blev en stor succes.

Se billeder fra forestillingen her!

Husk Gamle Elevers Dag

Første mandag i marts!

Hvert år mødes gamle elever fra Ålholm Skole første mandag i marts. Her kommer de sidste års elever og de elever, der gik ud for mange år siden i en skøn pærevælling.

Så husk det nu. Kom og hils på dine gamle klassekammerater, og hvis du er heldig, er der stadig nogen af lærerne. Måske er der ikke nogen af de lærere tilbage, der havde disse elever i '71.

Mandag d. 2.marts kl. 19-21.

Orla Frøsnapper på Ålholm

I januar og frem til vinterferien sydede skolen af aktivitet og musik og hamrende og bankende elever.

Hvert år sætter skolen en stor teaterforestilling op, Alle skolens 6. og 7.klasses elever arbejder fuld tid på at sætte stykket op, og i år var det Orla Frøsnapper. Der skulle laves en masse rekvisitter og replikkerne blev terpet. Som altid kom hele skolen ned og så stykket, og Valbyholm plejehjem og de lokale børnehaver blev også inviteret.

Læs artiklen fra Valby Lokalavis her

Se en lille introduktion til Ålholm Skole