6.klasserne var på besøg på Garderhøjfortet

6.a var på tur til Garderhøjfortet.
Her legede de soldat for en dag. Og det var ikke for dovne sjæle. De bar tunge sandsække, lavede gule ærter, løb runder om fortet, pakkede soldatertasker og skrev breve hjem med ægte blæk. Og så lærte de også at kede sig! For det gjorde man nemlig som soldat, mens man ventede på fjenden.
De var også oppe i kanontårnet og bar misiler på 30 kilo. Dejlig dag.

Nye elever til Ålholm Skole

Så kom de nye 0.klassers første skoledag.

Det var dejligt at se så mange nye elever på skolen. 3 0.klasser blev det til i år. Vi havde en dejlig dag og vi ønsker alle elever og deres familie hjerteligt velkommen.

Se en lille video fra dagen ved at klikke på linket HER!

Massevis af sommerhilsner fra hele verden!

Så er ferien ved at være forbi, og rigtig mange elever (og enkelte lærere) har sendt flotte postkort fra store dele af verden til deres klassekammerater og skolen fra deres ferier. Vi håber, at I alle har nydt ferien rigtig meget.

Vi glæder os til at se alle eleverne, og til et nyt og spændende skoleår.

Billeder fra Pigernes anden kamp 2014

Billeder fra Markedsdagen 2014

Michael Olesen den 28-08-2014
     ”Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.
    Michael Olesen den 27-08-2014
    Meddelelse til skolens naboer om byggeri:

Pigerne vandt også deres anden kamp!

Pigerne bliver bare ved med at vinde i Ekstrabladets fodboldturnering.. Også Byens Skole måtte bukke under for Ålholm Pigernes fight og humør.

Nyhed billede
8-0 vandt Ålholm Skoles piger over Byens skole. Masser af gå-på-mod og fighterånd og godt humør krydret med god teknik og sammenspil gav Ålholm pigerne sejren. Signe fra 3.klasse, Amanda fra 5.klasse, Anessa, Berivan og Nada sørgede for målene. Sabah fik fair play pokalen, fordi hun havde stor betydning for stemningen på holdet og viste overskud til at hjælpe modstandere, der havde slået sig. Anessa fik fidusbamsen og Nada fik for første scorede mål.