Hele udskolingen på faglig camp

Der er næsten tomt på Ålholm Skole i disse dage. Hele udskolingen er nemlig af sted på noget, de kalder faglig camp. De skal ud og arbejde med fagene i naturen og bevæge sig. Det gør de fra kl. 8.00 om morgenen til 21.00 om aftenen. Og der er fuld knald på. Der skal løbes og arbejdes og læses og arbejdes med grammatik, have fingrene i naturen og knokle noget mere. Det er første gang, at skolen laver sådan et arrangement for udskolingen, og vi glæder os til at høre mere, når de kommer hjem.

Introduktionsaften på Ålholm

Torsdag d. 1.10. inviterede Ålholm Skole til introduktionsaften for alle kommende skolebørn og deres forældre i området. Skoleleder Michael Olesen bød velkommen, og så blev der serveret en let anretning for børnene og deres forældre. Derefter var der lidt information om skolen og den kommende renovering, og senere fulgte en rundvisning på de to tilknyttede fritidshjem. Forældre og børn havde også mulighed for at gå lidt rundt på egen hånd på skolen og få en snak med lærere og pædagoger på skolen. Det var rigtigt dejligt at se så mange interesserede, og vi håber at se alle igen til vores næste arrangement. Se billeder fra aftenen HER

Pigerne gjorde det igen!

Endnu en sejr blev det til! Det måske lidt undertippede pigehold fra Ålholm Skole kæmpede sig videre i Ekstrabladets fodboldturnering. Denne gang med en 4-1 sejr over Tingbjerg Skole. Ålholm har et meget ungt hold, hvor halvdelen af spillerne er 12 år og derunder. Det er en god kombination med erfarne og stærke kræfter fra 8. og 9.kl. sammen med små hidsige løbere fra 3. og 4. klasse. Pigerne sled og slæbte mod et større og stærkere hold, med der blev vist god kampånd,og i fællesskab blev succesen hevet hjem. Amanda fik fidusbamsen for banens bedste spiller og Melissa fik fairplayhåndklædet for banens bedste fighter.

Læs mere om pigerne på linket HER

 • ikon
  Michael Olesen den 24-09-2015
  Til forældre til kommende elever 2016-2017:

  Torsdag den 1. oktober kl.17.00-18.30 var der åbent hus for børn og voksne. Vi serverede en sandwich, gav en uformel snak og en rundvisning.

  Torsdag den 5. november kl.17-18.30 afholder vi det officielle Informationsmøde for forældre.


  LINK til skoleindskrivning her:
 • ikon
  Michael Olesen den 04-09-2015
  Generel information fra kommunen om Fremtidens Fritidstilbud. Konkret information fra skolen kommer, når konkrete fakta foreligger.
 • ikon
  Michael Olesen den 02-09-2015
  Nye regler for Lektiehjælp og faglig fordybelse:
 • ikon
  Michael Olesen den 05-02-2015
  Skolens ferieplan for
  skoleåret 2015-2016 smiley

Se en lille introduktion til Ålholm Skole