De Ålympiske Lege 2016

De første Ålympiske Lege løb af stablen 29.8.2016 på Ålholm Skole. Forinden var eleverne delt op i 8 små lande, som de lærte lidt om. Man kan jo ikke repræsentere et land uden at kende det. Alle elever skulle så vælge en hold- og en singldisciplin, som de skulle repræsentere "deres land" i. Og der blev knoklet. Onsdag og torsdag øvede eleverne sig på deres discipliner, der gik fra skak og kongespil til stærkmand, 1500 m løb og 4x100 m. Der var noget for alle og alle gik op i det med liv og sjæl. Mandag var der så ÅL, der begyndte med indmarch til OL-hymnen og tale, og så var det ellers i gang. Mange af skolens klasser kom og overværede det hele og bakkede rigtig godt op og var med til at skabe en dejlig stemning.

Se en stemningsvideo HER             Se fotos her

Kom og mød skolen

Kære kommende skolebørn og forældre

Hvert år inviterer vi kommende skolebørn og forældre over på skolen for at møde pædagoger, ledelse, lærere og de andre kommende elever og deres forædre. Det gør vi naturligvis igen i år.

Tirsdag d. 4.10. kl. 17.00

inviterer vi jer alle over på skolen, så I kan se, hvad det er for et sted, vi har. Vi serverer et måltid mad, og så vil I blive vist rundt på skole og fritidshjem. I kan også møde de andre mulige kommende børn og forældre. Vi glæder os til at se jer.

Ålholm Skoles første høstfest

Lørdag den 17.9. 2016 afholdt Ålholm Skole den første høstefest i skolens historie. Og det blev en kæmpe succes. Høstfesten havde - de fleste steder - temaet middelaldermarked, og der var gang i mange sjove aktiviteter.

Der var ringridning, ponyridning, hammerkast, stærkmandsmaskine, gabestok, kongespil, armbåndsfremstilling, bueskydning, ridderskydning, madboder og meget meget mere. Det var en fantastisk dag, hvor humøret var højt. Godt hjulpet af en dejlig efterårssol var der en forrygende stemning, og det er bestemt ikke sidste gang, at skolens markedsdag bliver rykket udendørs. Det store fremmøde af elever, forældre og tidligere elever var med til at skabe en dejlig dag for alle involverede.

Se billeder fra dagen HER

Blandede billeder fra skoleåret