Grease på Ålholm

Danny, Sandy, Rizzo og alle de andre kendte figurer besøgte i februar Ålholm Skole. 6.klasserne arbejdede i 6 uger med det årlige teaterprojekt, og i år var det Grease, der kom under behandling. Alle elevernes timer var konverteret til teaterarbejde, og det var hvad enten man arbejdede som sceneteknikker eller som skuespiller. Alt blev skabt fra grunden. Grease-bilen skulle bygges, pigeværelset skabes osv osv. Skuespillerne knoklede med replikker og sang, og det blev fuldstændigt forrygende. Hvert år arbejder vi med et projekt som dette, for at styrke det sociale sammenhold på trinnene og skabe flere realtioner blandt eleverne. De omkringliggende børnehjem og ældreboligerne iValbyholm blev som altid inviteret over, så de kunne se, hvad der foregik på den lokale folkeskole. Og eleverne fik nogen minder fra deres folkeskoletid, som de aldrig vil glemme.

Markedsdag på Ålholm

Lørdag d. 16. april blev Ålholm Skole forvandlet til et kæmpe marked. Hvert år afholder Ålholm Skole markedsdag, og igen i år var det en kæmpe succes.  Vi mødtes på Tingstedet som sædvanlig og gik i samlet flok - og akkompagneret af musik - ned mod skolen.  7.klasserne optrådte med fantastisk stomp. Rundt om i klasserne var der boder. Man kunne dunke en elev, købe frugtspyd, skyde zombier, blive skræmt i gyserbod, skyde med slangebøsse efter små gummiænder, sætte et æsels hale på plads, spille skak og meget meget mere. Selv udenfor kunne man lave aktiviteter og ikke mindst stege pandekager over et bål. Tak til alle jer, der kom og var med til at gøre det til en dejlig dag.

Klik HER for at se en billedserie fra dagen

Mellemtrinnet og Shaka Loveless

Ålholm Skoles 4., 5. og 6. klasser var på en halvgrå torsdag eftermiddag inviteret til et brag af en koncert med den populære musiker Shaka Loveless i DR Koncerthuset. Sammen med over 1000 af Københavns skoleelever fik børnene et ordentligt skud positiv energi fra manden der bl.a. står bag ved numre som "Tomgang", "2 mod verden" og "Ikke mere tid". Der blev sunget i kor, lyst med mobiltelefoner og hænderne stod sjældent stille når den ene tekst efter den anden blev leveret af en børnevenlig og teknemmelig Shaka Loveless, der flere gange roste sit publikum for deres gode og aktive deltagelse. Shaka Loveless slog et kærligt slag for mangfoldigheden med Peter AG´s "Danmark" og under ekstranummeret blev scenen overstrømmet af hundredvis af glade skolebørn, der lige skulle have en high five med på vejen og en sidste dans.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole