Tak for en fantastisk høstfest

Lørdag d. 15. september var der høstfest på Ålholm Skole. Skolens græs var omdannet til en rigtig markedsplads. Det var en dejlig dag med massevis spændende boder og flotte udstillinger. Der var boder med opfindsomme vandværksteder, malerier, vikingekampe, smykker, mad, sport og mange, mange flere. Der var endda et par ponyer, man kunne få en tur rundt på markedspladsen på. Hele ugen havde eleverne været blandet på kryds og tværs, og arbejdet blev udstillet på denne solskinsdag i september. Tak til alle der kom og gjorde dagen særlig!

Se billeder fra dagen HER

Velkommen til de nye elever og forældre

Så skete det igen. Et nyt kuld er kommet til Ålholm Skole. Og det var en fantastisk dag. Eleverne blev modtaget af deres venskabsvenner fra 4.klasse. Alberte fra 5.klasse sang, og Skoleleder Søren Vith holdt tale, og både Skoleborgmester Jesper Christensen og Overborgmester Frank Jensen var kommet for at byde de nye elevere og forældre velkommen til Ålholm Skole og folkeskolen. Efter at have været i klassen og mødt lærerne sluttede dagen af med den traditionelle ballonopsendelse fra boldbanen.

Se billeder HER              Se et videoklip fra dagen HER

Velkommen tilbage til årgang 1945

De fleste har mange minder fra sin skoletid. Nogle er gode og nogle er mindre gode. Derfor var det så dejligt, da vi i begyndelsen af september fik besøg af en gruppe gamle elever, der gerne ville ind på deres gamle skole og se, hvordan den nu så ud og genopvække nogle gamle minder. Der var spændende at høre dem fortælle om gamle dage, og hvordan skolen så ud i 1945, da de begyndte på Ålholm Skole. Vi hørte om strenge engelsklærere og øgenavne til samme, sjove oplevelser og disciplin. Men selvom det var længe siden og tiden var en anden, var det dejligt at høre om den glæde der var til skolen og stedet og menneskene. Den håber vi altid vil være der.

Nyhedsindslag fra 1. skoledag

Se en lille introduktion til Ålholm Skole