6.klasse på Rosenborg

6.a fik den ærefulde oplevelse at se de danske kronjuveler, da de besøgte Rosenborg slot. Hele tre kilo af det pureste guld vejede kronen.
Han var magtfuld konge, ham Christian d. 4. Og han var ikke bange for at feste. Han var berømt for sine store fester, sine flotte byggerier og så havde han 24 børn. 14 af dem var med den samme kone.
6.a kom kloge hjem fra det besøg

Høj på spaghetti

7.klasserne har Crazy Ass onsdag.

Hver onsdag prøver de noget nyt i matematik i 7.klasserne. Denne gang handlede det om spaghetti. Og der følger en udfordring med.

Materialerne er 1 pose spaghetti pr. klasse, 1 rulle tape (31 g). Der er et kvarter til til opgaven og 3-4 elever i hver gruppe.

Rekorden hos 7.klasse blev et 101 cm højt tårn ved brug af kun 22 g spaghetti og 7 g tape.

Beregning kan ses på tavlen. God fornøjelse.

Fingeren i jorden

Aulaen som drivhus???

0.klasserne har plantet morgenfruer og solsikker i blomsterkasser, og sat dem midt i aulaen. De har sået radiser, chilier, persille og tomater. Det er sat der, så hele skolen kan komme til at følge med. Senere på foråret skal det alt sammen sættes ud i skolehaven.

"Måske kan vi høste solsikkerne fra 1.sal?" lyder det forhåbningsfuldt fra Mette H fra 0.c

Jens Rødgaard den 16-04-2015
    Nu er der mulighed for at søge om tøjhjælp gennem Børnenes Kontor. Ansøgningsskemaet kan man få af klasselæreren, eller det kan hentes på kontoret. Det kan også downloades ved at klikke på nedenstående link. Sidste frist for indlevering til klasselæreren er 5.maj.
  • Anne Bouet den 14-04-2015
    Lukning af EAT
    Der er behov for en akut rørreparation i EAT køkkenet, hvorfor EAT køkkenet beklageligvis må lukkes onsdag, torsdag og fredag i denne uge. Der vil således ikke være EAT mad disse dage.
    De forældre, som har bestilt mad til deres børn de nævnte dage, vil få direkte besked fra EAT.

Michael Olesen den 05-02-2015
    Skolens ferieplan for
    skoleåret 2015-2016 smiley
    Michael Olesen den 16-01-2015
    Folkeskolereformen. Hvordan er det gået, og hvor er vi på vej hen?
    Læs her!
    Jens Rødgaard den 27-11-2014
    Alle elever i Københavns kommune har fået stillet Office 365 til rådighed. Klik på medfølgende link, for at læse vejledningen.

Se en lille introduktion til Ålholm Skole