Bølle Bob på Ålholm

Narrestreger på Ålholm skole - og så var det slet ikke Bølle Bob, der gjorde det. Torsdag d. 26 satte Ålholm Skoles Fritidshjem og Klub Bølle Bob op i aulaen på skolen for forældrene. I mange dage efter skole havde de slidt med at øve sang og dans, og det blev en fantastisk oplevelse. Så god, at man valgte at sætte den op for alle skolens elever fredagen efter. Derfor var en stor del af skolen samlet i aulaen for at følge Bølle Bob, Lise Mette, Valde, Blom, Sally og alle de andre. Og det blev en stor succes.

Se billeder fra forestillingen her!

Ud og se på Glyptoteket

1.C har været ude at se på mumier.

Klassen var inviteret ind på Glyptoteket og høre om Egyptens faraoer, og se hvordan de blev begravet. Det var en stor oplevelse at både høre om og se i virkeligheden. Det var nok også lidt svært at forholde sig til, at det var ca. 2000 år gammelt.

Fingeren i jorden

Aulaen som drivhus???

0.klasserne har plantet morgenfruer og solsikker i blomsterkasser, og sat dem midt i aulaen. De har sået radiser, chilier, persille og tomater. Det er sat der, så hele skolen kan komme til at følge med. Senere på foråret skal det alt sammen sættes ud i skolehaven.

"Måske kan vi høste solsikkerne fra 1.sal?" lyder det forhåbningsfuldt fra Mette H fra 0.c

Se en lille introduktion til Ålholm Skole