Vores dygtige børn

8.b var d.18.9. til Copenhagen Skills Introdag for at høre mere om de mange erhversfaglige uddannelser. Klassen dystede i små hold indenfor bl.a. sundhed og snedkeri, og her vandt Sultan, Fiona og Caroline en biografbillet hver som flot 1.præmie. Ligesom klassen som helhed arbejdede vinderholdet ekstraordinært hurtigt og godt sammen om at løse de forskellige opgaver. 8.b har derfor en god chance for senere på efteråret at blive udtaget til at dyste mod andre københavnske skoleklasser, hvor man kan vinde en klatretur til hele klassen.

Juleklip på Ålholm

Så blev det december, og med det følger traditionen med juleklippedag. Hvert år samles elever, forældre, bedsteforældre med mere og hjælpes ad med at pynte skolen op til jul. Alle deltager i projektet, og det er en rigtig dejlig dag. Det var det også i år. Vi begyndte traditionen tro med et meget smukt og velsyngende Luciakor. Så var der oppyntning i klasserne, men 9.klasserne stod for dekoration af skolens juletræ, der spreder julestemning i vores aula. Dagen sluttede af med at lærerbandet - De Elektriske Ål - spillede op til dans. Tak til alle jer, der kom og var med til at gøre dagen til en rigtig festdag.

Se billeder her       Se nyhedsindslaget her

Valgholdet Friluftsliv i skoven

I august  var friluftsholdet på tur i Jægersborg hegn, for at lave bivuakker, kakao og pandekager. Bivuakkerne blev flotte og pandekagerne blev næsten gode. Humøret var højt og vejret var med os. Nogle friske drenge fik endda laver brændnældesuppe - og en fakkel blev det også til. Friluftsholdet er et valghold på tværs af årgangene i udskolingen, og det er altid dejligt at få blandet eleverne på kryds og tværs, da det er med til at skabe bånd på tværs af alder og klasser.

Tak for en god tur

Nyhedsindslag fra 1. skoledag