De Ålympiske Lege 2016

De første Ålympiske Lege løb af stablen 29.8.2016 på Ålholm Skole. Forinden var eleverne delt op i 8 små lande, som de lærte lidt om. Man kan jo ikke repræsentere et land uden at kende det. Alle elever skulle så vælge en hold- og en singldisciplin, som de skulle repræsentere "deres land" i. Og der blev knoklet. Onsdag og torsdag øvede eleverne sig på deres discipliner, der gik fra skak og kongespil til stærkmand, 1500 m løb og 4x100 m. Der var noget for alle og alle gik op i det med liv og sjæl. Mandag var der så ÅL, der begyndte med indmarch til OL-hymnen og tale, og så var det ellers i gang. Mange af skolens klasser kom og overværede det hele og bakkede rigtig godt op og var med til at skabe en dejlig stemning. 

Se en stemningsvideo HER             Se fotos her

Skolen er under renovering

Ålholm Skole har netop begyndt en omfattende renovering. 

Desværre går dette ud over skolens telefonlinier, så de ikke virker i de kommende dage. Vi arbejder på, at dette bliver lavet hurtigt. I mellemtiden kan skolen kontaktes via mail.

Skolens mailadresse er:

                                                          mail@aalholmskole.kk.dk

 

Ålholm Skoles første høstfest

Lørdag den 17.9. 2016 afholdt Ålholm Skole den første høstefest i skolens historie. Og det blev en kæmpe succes. Høstfesten havde - de fleste steder - temaet middelaldermarked, og der var gang i mange sjove aktiviteter.

Der var ringridning, ponyridning, hammerkast, stærkmandsmaskine, gabestok, kongespil, armbåndsfremstilling, bueskydning, ridderskydning, madboder og meget meget mere. Det var en fantastisk dag, hvor humøret var højt. Godt hjulpet af en dejlig efterårssol var der en forrygende stemning, og det er bestemt ikke sidste gang, at skolens markedsdag bliver rykket udendørs. Det store fremmøde af elever, forældre og tidligere elever var med til at skabe en dejlig dag for alle involverede.

Se billeder fra dagen HER

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole