Musical på Ålholm igen

Igen i år opførte Ålholm Skole en musical for hele skolen, forældre og børnehaver i lokalområdet og ældreboligerne i Valbyholm.

Det er altid en fantastisk oplevelse at være med til, og i år var ingen undtagelse. 6.klasserne opførte Gummi Tarzan og masser af god sang, godt skuespil og dans og flotte kulisser fyldte gymnastiksalen. Eleverne servicerede børnehavebørnene i pausen med saftevand og kiks og frugt og sørgede for at alle havde en god oplevelse. Det er altid dejligt at se Valbyholm komme over og deltage i skolen, og de kvitterede med lidt slik til eleverne efter forestillingen.

Nissejagt på Akeleje

Ålholm Skole afholdt igen i år det traditionelle risengrødsarrangement for de kommende elever og deres forældre og søskende på Ålholm Skole. I år måtte vi så forlægge det til Akeleje, Ålholm Skoles KKFO. Og det var et stort tilløbsstykke. Cirka 120 mennesker var samlet til risengrød og den årlige jagt på julenissen, der igen i år havde taget pebernødderne. Skoleleder Michael Olesen fortalte om nissens mange unoder i løbet af året, men han fik forhandlet pebernødderne tilbage til børnene ved hjælp af en skål risengrød. Det var et rigtigt hyggeligt arrangement. 1000 tak til de mange fremmødte.

Se billeder fra dagen HER

En challenge på mellemtrinnet!

Mellemtrinnet på Ålholm Skole har haft fokus på de sociale medier og generel adfærd på nettet. Det blev gjort ved en hel dags arbejde med diskussioner på tværs af klassetrin og dilemmaer, som blev diskuteret til bunds. Alle kendte godt medierne, men alle var måske ikke klar over de konsekvenser et "like" eller "dislike" kunne have. Hvad var smart og hvad var ikke smart at lægge op, og hvilke ting skulle man være opmærksom på, når det drejede sig om digital adfærd. Det hele mundede ud i en kæmpe fælles mannequin-challenge for hele mellemtrinnet,  - 130 børn plus voksne.

Se den HER

Blandede billeder fra skoleåret