Tak til 9.klasserne på Ålholm

Fredag d. 27.5. var det 9.klassernes sidste skoledag. Og det blev en rigtig dejlig dag.

Der var først morgenmad med de lærere, klasserne havde haft, og dernæst var der den behørige underholdning i aulaen, hvor de underholdt de yngre klasser. Der var sang og dans og underholdning og den traditionsrige lagkage-i-hovedet-på-lærer-eller-elev-quiz. Efter showet i aulaen gik alle ud på græsset, hvor 9.klasserne udfordrede lærerne til en fodboldkamp. Den forløb ganske efter planen med et spinkelt nederlag til lærerne. At eleverne var 4 gange så mange som lærerne blev opvejet af en partisk dommer, så det var et godt resultat. Efter kampen var der karameludkastning og afslutningsvis en vandkamp/barberskumkamp, inden der blev sagt tak for i dag. Det hele var i en glad og god stemning, hvor eleverne fra 9.klasserne var med til at skabe en god dag for alle eleverne på skolen. Tak for det.

Stemningsvideo klik HER    Se billeder HER

Markedsdag på Ålholm

Lørdag d. 16. april blev Ålholm Skole forvandlet til et kæmpe marked. Hvert år afholder Ålholm Skole markedsdag, og igen i år var det en kæmpe succes.  Vi mødtes på Tingstedet som sædvanlig og gik i samlet flok - og akkompagneret af musik - ned mod skolen.  7.klasserne optrådte med fantastisk stomp. Rundt om i klasserne var der boder. Man kunne dunke en elev, købe frugtspyd, skyde zombier, blive skræmt i gyserbod, skyde med slangebøsse efter små gummiænder, sætte et æsels hale på plads, spille skak og meget meget mere. Selv udenfor kunne man lave aktiviteter og ikke mindst stege pandekager over et bål. Tak til alle jer, der kom og var med til at gøre det til en dejlig dag.

Se billedserie fra dagen         Læs artikel fra valbybladet

Foråret og den interne fodboldturnering kom i maj!

Når foråret er kommet, og 9.klassernes afsluttende prøver nærmer sig, ved man på Ålholm, at det også er tid til den årlige fodboldturnering. Hvert år dyster skolens 7., 8. og 9.klasser mod hinanden i den interne fodboldturnering for at finde den bedste årgang. Det er altid nogle fantastiske kampe med masser af god fodbold og fuld fart på og god stemning. Resten af skolen er nede at heppe på deres favorithold i spisefrikvarteret og forsøge at hjælpe det frem til sejr. Præmien for at vinde turneringen er en dyst mod det sejrrige, - men aldrende - lærerhold. Eleverne havde revanche til gode i år, og det fik de. 8. klasserne vandt turneringen og selv lærerne blev besejret med cifrene 4-3.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole