Så var det farvel til 9.klasserne

Der var først morgenmad med de lærere, 9.klasserne havde haft, og dernæst var der underholdning i aulaen, hvor de underholdt de yngre klasser. Der var sang og dans og den traditionsrige lagkage-i-hovedet-på-lærer-eller-elev-quiz. Efter showet gik alle ud på græsset, hvor 9.klasserne udfordrede lærerne til en fodboldkamp. Efter kampen var der karameludkastning og afslutningsvis en vandkamp/barberskumkamp, inden der blev sagt tak for i dag. Det hele var i en glad og god stemning, hvor eleverne fra 9.klasserne var med til at skabe en god dag for alle eleverne på skolen. Tak for det.

Så er ferien slut og et nyt skoleår begyndt.

Tirsdag d. 9.august begyndte vores nye 1.klasser, og det var en rigtig dejlig dag. Skolens aula blev fyldt af forventningsfulde elever og deres forældre, der spændt ventede på, hvad der skulle ske. Skoleinspektør Michael Olesen modtog alle med godt humør og præsenterede de nye elever og lærere, hvorefter alle gik op i klasselokalerne. Forældrene kom med, så de kunne tage de obligatoriske 1.skoledag-billeder, men derefter måtte eleverne klare resten af dagen selv. Det var dejligt at se så mange glade mennesker, der alle var med til at skabe en god ramme for dagen.

Se en billedserie her tilsat musik!

Velkommen til alle de nye elever på Ålholm

Onsdag d.10.8. begyndte de nye 0.klasser på Ålholm Skole. Det var en stor dag for eleverne og skolen. For første gang modtog vi 4 0.klasser. Michael Olesen bød velkommen og fortalte et eventyr om prinser, prinsesser og kejsere, og Valbys områdechef, Kate Obeid, kom for at byde alle elever og deres forældre velkommen til folkeskolen. Der var underholdning fra 2.klasse, og så kom 4. og 5.klasserne og modtog de nye elever. Efter en lille time i klassen, mens forældre skulle arbejde lidt og få taget "klassebillede", gik alle ned i gården og sendte balloner til vejrs i fællesskab. Tak for en rigtig dejlig dag og velkommen til alle de nye!

Se en video fra dagen HER!

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole