1.klassernes første skoledag

Så kom dagen endelig, hvor de nye 1.klasser begyndte i skole.

Egentlig er det er jo ikke deres første rigtige skoledag, for hele sidste år gik de jo også på skolen. Ikke desto mindre er der noget specielt ved denne dag - både for eleverne og deres forældre. Det er jo noget særligt at begynde i 1.klasse.

Eleverne blev præsenteret for deres nye lærere, som de nu skulle være sammen med. Skolens souschef, Søren Vith, holdt en kort tale, og så blev eleverne kaldt op til lærerne en af gangen. Der blev fotograferet på livet løs, og bagefter fulgtes de op i klasserne. Velkommen til alle de nye 1.klasser og deres forældre.

Se billeder fra dagen her

3.klasserne samarbejder med Ajax

3.klasserne har indledt et samarbejde med håndboldklubben Ajax, der varetager idrætsundervisningen hele skoleåret.

Og det er fuldstændigt fantastisk. Eleverne får leget boldlege og bevæget sig som aldrig før. Det er en fornøjelse at se børnene helt opkogte og glade. At få lagt en hel skoledag i Valbyhallen giver nogle andre muligheder, end vi har til daglig. Hele anlægget ligger jo til vores disposition, og det benytter vi os af. Bevægelse er i højsædet hele dagen, uanset om det er dansk, idræt, matematik eller engelsk.

Se billeder fra 3.klassernes streethåndboldstævne her

Velkommen til de nye 0.klasser!

Endelig kom de - de nye 0.klasser. Og hvor var det en dejlig dag.

Michael Olesen fortalte eventyr, Pia Allerslev bød velkommen, eleverne blev præsenteret, mødte deres pædagoger og venskabsvenner fra 5.klasserne og fik flag, og forældrene knipsede og filmede. Efter en overvældende modtagelse i skolens aula skulle de ud i klasserne, hvor de skulle smage lidt på det at gå i skole. Det hele sluttede med den obligatoriske ballonopsendelse, hvor alle eleverne samtidigt - næsten - slap deres ballon, der så susede til vejrs.

Rigtig hjerteligt velkommen til alle jer nye elever og jeres forældre!

Se billeder fra dagen HER  Se en stemningsvideo HER

Se en lille introduktion til Ålholm Skole