1 del af renoveringen overstået!

Så skete det endelig. Den første del af istandsættelsen er overstået, og vi er nu tilbage i hovedbygningen næsten allesammen. Det er dejligt, at vi har fået udskolingen hjem igen, og det bliver spændende at se, hvor flot det hele bliver. Der er stadig en del arbejde, der laves rundt om ørerne på lærere og elever, men det skrider fremad, og det bliver virkelig flot. Selvom der stadig er lidt byggerod hist og pist, så kan vi se tegningen til noget rigtig godt. Det bliver spændende at følge næste etape.

Velkommen til alle de nye 0.klasser!

Så begyndte endnu et skoleår, og med det fyldtes Ålholm Skole med lyden af helt nye stemmer. Alle de nye 0.klasseelever kom med forældre og bedsteforældre og mødte den skole, de skal være en del af de næste mange år. Kejser Michael læste eventyret op om alle de nye prinser og prinsesser, og Kejserens chef Pia Allerslev var mødt op og bød alle de nye velkommen til folkeskolen. Dagen sluttede af med den traditionelle ballonopsendelse fra græsplænen. Dagen sendte med solskin, og det hele var en rigtig dejlig dag.

Se en billedserie tilsat musik HER

9.klasserne på vandretur i Sverige

9.klasserne havde en rigtig god tur til sverige. Eleverne vandrede i lyntempo, så lærerne måtte følge med, så godt de kunne. Vi fik taget nogle vandprøver og læst lidt kort. Ellers hyggede eleverne sig rigtig godt. Drengene gik på eventyr og fik våde fødder, mens de to piger tullede rundt og sang. Vi overlevede på trods af frost om natten, men ellers var vejret med os, og området var smukt som altid.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole