Gallafest i udskolingen

Hvert år holder udskolingen en fest for de store elever, og i år skulle selvfølgelig ikke være nogen undtagelse. Det blev en stor succes med masser af sjov, hygge og dans. Eleverne kom - for de flestes vedkommende - i deres stiveste puds, og de så virkelig godt ud. Drengene var i skjorter og pæne bukser og pigerne i flotte kjoler.

De skabte alle en god stemning, hvilket altsammen blev underbygget af musik og lys bankende fra balkonen. Ved indgangen blev de fotograferet på "den røde løber" hvis de ville og så var det ind til festen, hvor de fik mad og drikke og fri dans.

Se billeder her!

8.klasse på Teknisk Skole

I slut februar gik 8.a i skole på TEC, en erhvervsskole på Frederiksberg i 2 uger.
Forløbet hed "Drømmen" og klassen skulle på to uger designe deres drømmebolig, bygge en model i pap og til sidst bygge et hjørne af deres hus i 1:1 målestoksforhold i ægte materialer.
Det var en fantastisk oplevelse. Klassen fik lov at fordybe sig i et håndværksmæssigt projekt, hvor målestoksforhold og ordrige beskrivelser pludselig hang sammen med det, de lavede med hænderne.
Vi tager gerne på TEC igen!

9.klasserne på vandretur i Sverige

9.klasserne havde en rigtig god tur til sverige. Eleverne vandrede i lyntempo, så lærerne måtte følge med, så godt de kunne. Vi fik taget nogle vandprøver og læst lidt kort. Ellers hyggede eleverne sig rigtig godt. Drengene gik på eventyr og fik våde fødder, mens de to piger tullede rundt og sang. Vi overlevede på trods af frost om natten, men ellers var vejret med os, og området var smukt som altid.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole