Tak til Jeppe og Nick

5.12 var Robotboys på besøg og dansede for 5.-9.klasse på Ålholm Skole. Og hvilket show!

Begejstringen var stor, da Jeppe Thybo (tidligere elev på Ålholm) og Nick Johnson gav en forsmag på deres kommende forestilling på Aveny T, der løber af stablen fra den 30. januar 2015.

For dem der gerne vil se mere dans, er der yderligere information om drengene og deres show på linket nedenunder.

KLIK HER for info om show, drengene og billetter

Så er vi gået i gang med Orla Frøsnapper!

Så er teaterperioden på Ålholm Skole begyndt. Skolens 6. og 7.klasser er nu gået i gang med at øve til opsætningen af skolens årlige store opførelse. I år er det Orla Frøsnapper, som vi vil sætte op.

Eleverne knokler med replikker, og der bliver sunget og danset og malet og klippet. Der vil blive optrådt for de lokale børnehaver, forældrene på skolen, eleverne og naturligvis Valbyholm, som trofast kommer over og ser, hvad vi laver. Det glæder vi os meget til

Juleklippedag og fødselsdag på Ålholm Skole

Lørdag d. 29. november var der juleklippedag på Ålholm Skole. Det var en dejlig dag med en masse børn og forældre og bedsteforældre, der alle bidrog med at pynte skolen op til jul og skabe en rigtig dejlig stemning. Dagen begyndte med et fantastisk smukt Luciaoptog, og derefter var der hygge i klasserne. Lærerbandet underholdte og peppede juledansen gevaldigt op. Denne gang var det en særlig dag, da skolen fejrede sin 80-års fødselsdag med en kæmpe kagemand. Så ud over julesangene, blev der også sunget fødselsdagssang for skolen. 

Klik HER for at se billeder fra dagen.

Se en lille introduktion til Ålholm Skole