Bevægelse på skolen

En del af mellemtrinnets fokus områder det næste års tid er bevægelse. Det kan gøres på rigtig mange måder. Et af de tiltag vi har gjort på Ålholm Skole er "Fri Zumba i 10-pausen". Hver torsdag i 10-pausen er der musik og danseinstruktion ved "Danse-Daisy". Og det er blevet taget virkeligt godt imod af både elever fra alle klassetrin og lærere. Storegård genlyder af moderne rytmer mens elever og lærere vrider sig i et desperat forsøg på at følge instruktørenes direktiver fra toppen af taget. Der er gang i den og alle, der deltager, har en fest.

Se billeder HER!

Så vandt eleverne - igen!

Hver uge efter de skriftlige afgangsprøver afholder vi vores interne fodboldturnering. Det er et tilløbsstykke, hvor næsten hele skolen er nede for at se 7., 8. og 9.klasserne dyste mod hinanden. Det er altid en god og sjov oplevelse med massevis af seværdig fodbold og god stemning. Præmien er at spille mod lærerne. Denne gang vandt 8.klasserne, og de skulle møde det sejrsvante lærerhold. Men Alem, Sultan og co. holdt lærerne stangen og med iskolde afslutninger kunne de forholdsvis sikkert tæve lærerne 4-3. Et nederlag der kommer til at smerte et helt år! Godt kæmpet, 8.kl.          Se billeder HER

Søren Vith indtog sit rige

Endnu en festlig dag på Ålholm Skole løb af stablen, da Søren Vith blev indsat som skoleleder. Efter Kong Michael abdicerede den sidste skoledag i marts, indtog Søren Ålholm Skole den første skoledag i april, som en kejser indtager sit rige. Der var flagallé ned ad Vibeholmen, og han modtog folkets hyldest hele vejen op til sin trone, hvor skolen tog imod ham med taler, musik og lærernes improviserede teater, hvor Søren selv spillede hovedrollen, til stor glæde for navnlig de yngste elever. Velkommen til Søren Vith og til lykke til Ålholm Skole.

Nyhedsindslag fra 1. skoledag

Se en lille introduktion til Ålholm Skole