Markedsdag på Ålholm

Lørdag d. 25.4. var der den årlige markedsdag på Ålholm Skole. Som sædvanlig begyndte vi med et fælles optog fra Tingstedet, hvor alle mødtes. I samlet flok gik vi ad Valby Langgade med højt humør. Desværre manglede vi samba orkestret i år. På Skolen var der masser af boder og underholdning, og det var en fantastisk dag, hvor der var mulighed for alt, - fra minigolf til "Jagt en Zombie" og silhuetklip, ansigtsmaling, bueskydning, målskydning og  meget meget mere. Der var danseunderholdning fra 2., 5. og 7.klasserne. Der blev samlet ind til Røde Kors, så de fik en masse tøj og legetøj,- og også overskuddet fra dagen. Vi glæder os til næste år!

Klik HER for at se billeder.       Se videoindslag her HER

Den årlige fodboldturnering sluttede.

Hvert år en uge i maj forvandles stemningen på skolens græsplæne til noget der minder om en bedre superligakamp.

Det var en uge med massevis af god fodbold og godt humør. Eleverne fra 7., 8. og 9.klasse gik virkelig til den, og tilskuerne fra alle skolens klasser skabte en god stemning. 7. klasserne vandt - lidt overraskende for andre end dem selv, og gevinsten var en kamp mod lærerne. Det blev en fantastisk god kamp med masservis af underholdning og mål. Desværre for eleverne blev det til et nederlag på 6-2. Det er en dejlig tradition som er med til at samle skolen. Tak til alle lærere og elever for en fantastisk stemning.

Se billeder HER!   Se nyhedsindslag HER

Fingeren i jorden

Aulaen som drivhus???

0.klasserne har plantet morgenfruer og solsikker i blomsterkasser, og sat dem midt i aulaen. De har sået radiser, chilier, persille og tomater. Det er sat der, så hele skolen kan komme til at følge med. Senere på foråret skal det alt sammen sættes ud i skolehaven.

"Måske kan vi høste solsikkerne fra 1.sal?" lyder det forhåbningsfuldt fra Mette H fra 0.c

Michael Olesen den 22-05-2015
    Elevernes trivselsundersøgelse 2015!
    Se det samlede resultat for skolens elever her:
    Michael Olesen den 18-05-2015
    Invitation til forældre fra ForældreNetværk under Alkohol & Samfund om unge og alkohol:
    Jens Rødgaard den 12-05-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj.

Mobilsitet til ForældreIntra har fået en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og er blevet tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.
    Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.

Klik på nedenstående link for en videointroduktion.
    Michael Olesen den 07-05-2015
    Referat fra sidste kontaktforældremøde.
    Michael Olesen den 05-02-2015
    Skolens ferieplan for