Så var det farvel til 9.klasserne

Der var først morgenmad med de lærere, klasserne havde haft, og dernæst var der den behørige underholdning i aulaen, hvor de underholdt de yngre klasser. Der var sang og dans og underholdning og den traditionsrige lagkage-i-hovedet-på-lærer-eller-elev-quiz. Efter showet i aulaen gik alle ud på græsset, hvor 9.klasserne udfordrede lærerne til en fodboldkamp. Den forløb ganske efter planen med et spinkelt nederlag til lærerne. Efter kampen var der karameludkastning og afslutningsvis en vandkamp/barberskumkamp, inden der blev sagt tak for i dag. Det hele var i en glad og god stemning, hvor eleverne fra 9.klasserne var med til at skabe en god dag for alle eleverne på skolen. Tak for det.

Rigtig god ferie til alle elever på Ålholm!

Ferie, ferie, ferie ......

Så er der sommer ferie på Ålholm Skole. Vi håber, at alle elever og forældre vil få en fantastisk ferie og komme udhvilede og friske hjem til et nyt skoleår fyldt med en masse gode oplevelser. Traditionen tro har vi en postkortkonkurrence, hvor den klasse, der sender flest postkort til skolen får en tur i svømmehallen. Så husk at skrive om jeres ferie og send et postkort til klassen en gang imellem, og så kan det jo være, jeres klasse er den heldige.

Rigtig god ferie!

Foråret og den interne fodboldturnering kom i maj!

Når foråret er kommet, og 9.klassernes afsluttende prøver nærmer sig, ved man på Ålholm, at det også er tid til den årlige fodboldturnering. Hvert år dyster skolens 7., 8. og 9.klasser mod hinanden i den interne fodboldturnering for at finde den bedste årgang. Det er altid nogle fantastiske kampe med masser af god fodbold og fuld fart på og god stemning. Resten af skolen er nede at heppe på deres favorithold i spisefrikvarteret og forsøge at hjælpe det frem til sejr. Præmien for at vinde turneringen er en dyst mod det sejrrige, - men aldrende - lærerhold. Eleverne havde revanche til gode i år, og det fik de. 8. klasserne vandt turneringen og selv lærerne blev besejret med cifrene 4-3.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole