Så vandt eleverne - igen!

Hver uge efter de skriftlige afgangsprøver afholder vi vores interne fodboldturnering. Det er et tilløbsstykke, hvor næsten hele skolen er nede for at se 7., 8. og 9.klasserne dyste mod hinanden. Det er altid en god og sjov oplevelse med massevis af seværdig fodbold og god stemning. Præmien er at spille mod lærerne. Denne gang vandt 8.klasserne, og de skulle møde det sejrsvante lærerhold. Men Alem, Sultan og co. holdt lærerne stangen og med iskolde afslutninger kunne de forholdsvis sikkert tæve lærerne 4-3. Et nederlag der kommer til at smerte et helt år! Godt kæmpet, 8.kl.          Se billeder HER

Velkommen igen!

Vi håber meget, at I alle har nydt feren, og at I har fået slappet af og samlet kræfter til næste skoleår.

Til alle de elever, der skal gå i 2.-9.kl., så mødes vi mandag d. 13.8. klokken 9.00-11.00. Alle elever, der skal begynde i 1.klasse, mødes i klasserne tirsdag d. 14.8. kl. 9.00-13.15

Og alle nye 0.klasser skal begynde onsdag d. 15.8. kl. 9.00-11.00. Der vil være morgenbrød og kaffe fra kl. 8.30. Vi har som sædvanligt inviteret en festtaler og i år er det hele to (!), nemlig overborgmester Frank Jensen og skoleborgmester Jesper Christiansen!

Vi glæder os til at se jer

Stort drama på Ålholm Skole

Der var skudsalver, sang, dans og kærlighed i luften, da 6.klasserne i år fremførte Ålholm Skoles årlige teaterforestilling. Og det gjorde de virkeligt godt. Det var dejligt at opleve den glæde, som eleverne fremviste i arbejdet, og det har været skønt at se de bånd, der er blevet knyttet på tværs af klasserne. Det har været det hele værd. At det så var et fantastisk stykke med sang og dans i særklasse, var bare en ekstra bonus. Vi havde igen i år inviteret Valbyholm og vores lokale fritidshjem, og vi var så glade for at de kom.

Nyhedsindslag fra 1. skoledag

Se en lille introduktion til Ålholm Skole