Kunstig intelligens?

I den sidste tid har 2.b arbejdet med robotter i billedkunst. Det er der kommet meget forskelligt ud af. Men fælles for dem alle er, at det er blevet til nogle fantastiske små maskiner. Og selvom de måske ikke er funktionelle, så ser de i hvert fald rigtig flotte ud. Alle robotterne kan ses i montren i aulaen.

Så er det ferietid

- og med ferietid, er det jo også tid til at læse en god bog.

Igen i år gennemfører Valby og Vigerslev Biblioteker læsekampagnen Sommerbogen, hvor børn læser og anmelder bøger for at holde læsetræningen ved lige hen over sommeren. Når børnene har skrevet deres tre første anmeldelser, får de en bogpræmie af biblioteket. Samtidig deltager de i en landsdækkende konkurrence om fede præmier, bl.a. et besøg af Jacob Riising fra DR til den skoleklasse, der samlet har anmeldt flest bøger.

Link til info om Sommerbogen HER

Link til gode bøger for indskoling HER

Link til gode bøger for udskoling HER

Så var det den sidste skoledag for 9.klasserne –