Vores årlige fodboldturnering

Inden sommerferien har vi på Ålholm Skole en god tradition, hvor eleverne i 7.-9.klasse spiller mod hinanden. Vinderne af turneringen spiller så mod et udvalgt lærerhold. Der bliver gået til vaflerne, og der bliver vist både lækre detaljer og god fight. Det var igen i år en spændende turnering, hvor 9.klasse på forhånd var favoritter, og de levede op til forventningerne. I finalen mødte de lærerne, der havde revanche tilgode, og stik mod hvad alle regnede med, sejrede lærerne 3-2. Hele skolen var nede og følge dramaet, og eleverne heppede højlydt på deres favoritter.

Se billeder her!

3.klasserne på Røsnæs

Kajestenshuset ligger på en fantastisk grund med flot udsigt. Der blev bygget huler, spillet fodbold, bordtennis og lavet mange andre aktiviteter. Vejen til stranden er en stejl skrænt med krat og buske Der blev kastet sten i vandet, slået smut og nogle havde fundet interssante sten til deres samling. Næsten yderst på Røsnæs ligger Naturgården, hvor vi havde en vandretur med naturvejleder Morten. Vi lyttede til klokkefrøer, og Morten fangede et fint eksemplar, som vi kiggede på, inden den blev sat ud igen. Der er mange sjældne planter på Røsnæs, og køerne holder græsset nede. Nogle steder kom vi meget tæt på de store dyr og deres efterladenskaber, det var lidt af en udfordring for børnene fra storbyen! Det blev en rigtig super god lejrskole med godt humør, sol fra en skyfri himmel næsten hele tiden og en enkelt hyggelig tordenbyge under aftensmaden. Se billeder HER

9.klasserne på vandretur i Sverige

9.klasserne havde en rigtig god tur til sverige. Eleverne vandrede i lyntempo, så lærerne måtte følge med, så godt de kunne. Vi fik taget nogle vandprøver og læst lidt kort. Ellers hyggede eleverne sig rigtig godt. Drengene gik på eventyr og fik våde fødder, mens de to piger tullede rundt og sang. Vi overlevede på trods af frost om natten, men ellers var vejret med os, og området var smukt som altid.

Blandede billeder fra skoleåret

Se en lille introduktion til Ålholm Skole