1.b holder udeskole

I takt med at solen kommer frem, dukker eleverne op uden for og laver forskellige ting på nye steder. Skolehaven er et af de steder, hvor det er skønt at være, ikke kun i natur og teknik, men også i dansktimerne. Det er da skønt at få lov at sidde i græsset i solen og læse og snakke.

Så kom 9.klassernes sidste skoledag endelig!

Der var pyntet op i sommerfarver, da Ålholm Skole onsdag aften tog afsked med 9.a. Eleverne sagde farvel og tak til deres lærere Marius og Tommy. Michael Olesen opfordrede eleverne til at prøve livet af og følge deres drømme, klasselærer Tommy leverede en sidste skideballe (med et glimt i øjet) og U&U-vejleder Annika sagde tak for et godt samarbejde om det fremtidige studievalg. Efter uddeling af afgangsbeviser, sang forældrene (som Ålholmtraditionen byder) "De smukke, unge mennesker" for deres børn!

0.klasserne har fået nye møbler.

0.klasserne har fået nye møbler, og det er der stor tilfredshed med. Der er brugt en del penge på at få fornyet 0.klassernes gamle slidte materiel og få skabt et tidssvarende undervisningsmiljø. Det er både lærere og eleverne meget tilfredse med. Det skaber helt nye muligheder for fleksibel undervisning og en varieret hverdag.

Michael Olesen den 01-07-2014
    GOD SOMMERFERIE

Første skoledag for 2.-9. klasserne er mandag den 11. august kl.09.00-11.00.

Første skoledag for 1. klasserne er tirsdag den 12. august kl.09.00-13.20.

Første skoledag for 0. klasserne er torsdag den 14. august kl.09.00-11.00.

Anne Bouet den 18-06-2014

Tandplejevagtordning for børn og unge med bopæl i
    Frederiksberg og Københavns kommune

Børne- og ungdomstandplejen har som sædvanlig vagtordning i sommerferien 2014

Adresse:  Tandklinikken Brønshøjvej 17

Åbningstid: Mandag - fredag kl. 8.00 - 14.00

Klinikken er åben for tidsbestilling i ovennævnte tidsrum i tilfælde af behov for akut tandbehandling i perioden 2.7.2014 - 8.8.2014 (Begge dage inkl.)

1.c var på tur til Valbyparke og løb og legede og lærte.

Tilskuerne gik højt op i Ålholm Skoles egen interne fodboldturnering

Ved tandpine eller tandskader uden for åbningstid henvises til:
Privat praktiserende tandlæge eller Tandlægevagten Oslo Plads 14, 2100 Ø
Tlf.: 35 38 02 51, hvor åbningstiderne oplyses.

Ved større tandskader henvises til akuttelefonen på 1813
God ferie!
Børne- og Ungdomstandplejen
Børne- og Ungdomsforvaltningen

Billeder fra Fodboldturneringen 1014

Reformen 2014

Klik her, hvis du vil læse lidt om reformen og Ålholm Skole

Reformen2014.pdf

Fif til ferielæsning
Se vedhæftede opslag/pdf fyldt med læseinspiration til sommerferien,
Her er links til film om højtlæsning, lydfiler med gode historier der kan downloades, gode tips til det at læse og til gode bøger.

Ferielæsning.pdf

Kh.