Vores dygtige børn

8.b var d.18.9. til Copenhagen Skills Introdag for at høre mere om de mange erhversfaglige uddannelser. Klassen dystede i små hold indenfor bl.a. sundhed og snedkeri, og her vandt Sultan, Fiona og Caroline en biografbillet hver som flot 1.præmie. Ligesom klassen som helhed arbejdede vinderholdet ekstraordinært hurtigt og godt sammen om at løse de forskellige opgaver. 8.b har derfor en god chance for senere på efteråret at blive udtaget til at dyste mod andre københavnske skoleklasser, hvor man kan vinde en klatretur til hele klassen.

Velkommen til alle de nye 0.klasser!

Så begyndte endnu et skoleår, og med det fyldtes Ålholm Skole med lyden af helt nye stemmer. Alle de nye 0.klasseelever kom med forældre og bedsteforældre og mødte den skole, de skal være en del af de næste mange år. Kejser Michael læste eventyret op om alle de nye prinser og prinsesser, og Kejserens chef Pia Allerslev var mødt op og bød alle de nye velkommen til folkeskolen. Dagen sluttede af med den traditionelle ballonopsendelse fra græsplænen. Dagen sendte med solskin, og det hele var en rigtig dejlig dag.

Se en billedserie tilsat musik HER

Valgholdet Friluftsliv i skoven

I august  var friluftsholdet på tur i Jægersborg hegn, for at lave bivuakker, kakao og pandekager. Bivuakkerne blev flotte og pandekagerne blev næsten gode. Humøret var højt og vejret var med os. Nogle friske drenge fik endda laver brændnældesuppe - og en fakkel blev det også til. Friluftsholdet er et valghold på tværs af årgangene i udskolingen, og det er altid dejligt at få blandet eleverne på kryds og tværs, da det er med til at skabe bånd på tværs af alder og klasser.

Tak for en god tur

Nyhedsindslag fra 1. skoledag