Vores dygtige børn

8.b var d.18.9. til Copenhagen Skills Introdag for at høre mere om de mange erhversfaglige uddannelser. Klassen dystede i små hold indenfor bl.a. sundhed og snedkeri, og her vandt Sultan, Fiona og Caroline en biografbillet hver som flot 1.præmie. Ligesom klassen som helhed arbejdede vinderholdet ekstraordinært hurtigt og godt sammen om at løse de forskellige opgaver. 8.b har derfor en god chance for senere på efteråret at blive udtaget til at dyste mod andre københavnske skoleklasser, hvor man kan vinde en klatretur til hele klassen.

Alle tilbage i bygningen

Så kom dagen endelig. Byggeriet i bygningen er endelig blevet færdig, og vi har fået alle klasser "hjem" efter at have været spredt over først flere skoler, og til sidst flere bygninger. Det er dejligt at være samlet igen og at have fået vores aula tilbage. Det betyder nemlig, at indskolingen igen kan fylde skolen med musik om morgenen, og det skaber en rigtig dejlig stemning. Det er vi rigtig glade for.

3.b er street!

Billedkunst er mange ting. Det er ikke kun tegning, maling og at skabe ting i ler. Noget handler også om at tage fat i det, der oppe i tiden, og give eleverne et sundt forhold til den mere moderne kunst. 3b er begyndt på et forløb i billedkunst, som handler om grafitti/ streetart. Eleverne er startet med at øve sig i grafitti skrift. De har skrevet deres navne med dobbeltbogstaver, og det er elevernes første forsøg på at skrive grafittigbogstaver som hænger til udstilling nu :)

Nyhedsindslag fra 1. skoledag

Se en lille introduktion til Ålholm Skole